9HANDLINGER

Babymotorikhold

De tre primære sanser, som er fundamentet for den motoriske udvikling hos spædbørn er: vestibulærsansen (balancesansen, via bevægelse af væske i det indre øre), følesansen og ledstillingssansen.

Gennem leg stimuleres kroppen og hjernen. Vi skal på babymotorikhold slå kolbøtter, svinge, rulle, lege på bolde, danse, synge sange. Mor eller far (bedstemor/-far) er med i legen hele vejen. På babymotorikholdet stimulerer vi alle babys sanser og motorik, tilpasset din babys alder og udviklingsniveau. Hvis jeg vurderer det er nødvendigt instruerer jeg dig i hvilke øvelser du skal lave med baby derhjemme. Det er ikke nødvendigt at baby er i et behandlingsforløb hos mig, for at I kan deltage på holdet. Jeg lægger vægt på træning af alle de 3 primære sanser, hvorfor der også vil være undervisning i babymassage.

Holdet gælder for babyer fra 2-9 måneder, hvor vi sammen gennem legen styrker barnets motoriske udvikling, og du bliver instrueret i øvelser tilpasset dit barns alder og udvikling. Der vil for hvert hold være sat en time af, hvor der vil være en pause undervejs, og der vil her være mulighed for at baby kan få lidt at spise eller man lige kan trække sig hen i et hjørne og få lidt ro på, alt efter babys behov.

Du kan ankomme i god tid og gøre klar i ro og mag. Det er såmænd også ok at komme for sent. Bagefter er du velkommen til at blive lidt og ”fodre af”. Rigtig god måde også at være sammen på som mødregruppe. Jeg har over 20 års erfaring med undervisning af børn og unge, hvorfor jeg tilpasser dagens lektion til, hvordan stemningen på holdet er lige den dag, da babyens dagsorden ikke altid stemmer overens med min dagsorden.

Der vil løbende oprettes babymotorikhold. Kontakt mig via mail info@kropogsind-kiropraktor.dk for forespørgsel. Hvert hold kører over 6 uger til 600,-. Der ydes ikke kompensation, hvis man skulle være forhindret en af gangene. Hvis det er blevet skønnet nødvendigt for baby’s udvikling at deltage på babymotorikhold, kan der gives tilskud fra Danmark, i så fald vil prisen for holdet være 606,45 kr og så får man 175,- refunderet af Danmark, dvs. i alt 431,45 kr for 6 x deltagelse på babymotorikhold. Der startes hold ved minimum 4 deltagende babyer, og tilmelding er bindende med mindre der er en rimelig begrundelse for manglende deltagelse. Der vil være max. 8 deltagende babyer på holdet, så jeg kan nå at komme rundt til jer hver især.

Brug for en tid?

Ring eller bestil en tid online.