OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Bækkenløsning i forbindelse med graviditet

Er du gravid, og har du ondt i bækkenet, så kan det være, at du har bækkenløsning. Her kan jeg som kiropraktor sørge for, at du får den rette behandling, så du kan få mest mulig glæde af resten af din graviditet. Jeg har fokus på hele din krop, herunder både dine muskler, dine led og dit bindevæv, hvilket sikrer dig en behandling med en vedvarende og langvarig effekt. 

Jeg holder til i Odense, og min klinik er derfor let tilgængelig, hvis du for eksempel kommer fra Otterup, Søndersø eller andre omkringliggende områder, men takket være min centrale beliggenhed har jeg patienter fra hele landet.

Jeg sørger altid for at sætte ekstra tid af til mine patienter, hvilket giver dig en bedre behandling. Jeg tager derfor kun to patienter ind i timen.

Hvad er bækkenløsning?

Det er ikke mange gravide, som kommer igennem en graviditet uden at mærke en eller anden form for ømhed i bækkenet, men nogle gravide får smerter, som skyldes bækkenløsning. Der sker store forandringer i kroppen under en graviditet, hvor der blandt andet sker en vægtøgning, et øget lændesvaj og dermed større belastning på bækken og den nedre del af ryggen.

Ved reel bækkenløsning har man smerter i alle tre bækkenled, det vil sige de to bækkenled der sidder på hver sin side af korsbenet nederst i lænden samt til skambenet fortil. Man kan dog også opleve smerter fra ét af leddene i bækkenet. Det kan være lige så smertefuldt, men kaldes altså så bækkensmerter. Det er derfor vigtigt at du bliver undersøgt for at finde ud af, om du har en reel bækkenløsning eller mere en ”bækkenlåsning”, hvor jeg har god erfaring med at afhjælpe eller lindre smerter.​

​Uanset om man har bækkenløsning, altså smerter i alle tre led, eller smerter fra et enkelt led er det vigtigt at passe på sig selv, da man gerne skulle komme bedst muligt igennem hele graviditeten. Smerterne udvikler sig som regel langsomt og kan blive værre.

Det er vigtigt at du først får stillet den rigtige diagnose, nemlig om det er en reel bækkenløsning eller anden form for bækkensmerter. Herefter kan behandling af dine led og muskler og efterfølgende vejledningen målrettes dit specifikke problem, hvor der blandt andet også kan vejledes i sovestillinger, da mange gravide med bækkensmerter oplever smerter om natten samt ved vending i sengen.

Kontakt mig og book en tid til behandling

Kunne du tænke dig at slippe af med smerterne i dit bækken og i lysken, så kan du med fordel tage kontakt til mig allerede i dag og booke en tid til en behandling, der kan lindre dine symptomer i forbindelse med bækkenløsning. 

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​