OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Babymotorikhold

De tre primære sanser, som er fundamentet for den motoriske udvikling hos spædbørn er: 

vestibulærsansen (balancesansen, via bevægelse af væske i det indre øre), følesansen og ledstillingssansen.

Øg dit barns udvikling​​

Gennem leg stimuleres kroppen og hjernen. Vi skal på babymotorikhold slå kolbøtter, svinge, rulle, lege på bolde, danse, synge sange. Mor eller far (bedstemor/-far) er med i legen hele vejen. På babymotorikholdet stimulerer vi alle babys sanser og motorik, tilpasset din babys alder og udviklingsniveau. 

Hvis jeg vurderer det er nødvendigt instruerer jeg dig i hvilke øvelser du skal lave med baby derhjemme. Det er ikke nødvendigt at baby er i et behandlingsforløb hos mig, for at I kan deltage på holdet. Jeg lægger vægt på træning af alle de 3 primære sanser, hvorfor der også vil være undervisning i babymassage.​

Hvordan foregår det?

Holdet gælder for babyer fra 2-9 måneder, hvor vi sammen gennem legen styrker barnets motoriske udvikling, og du bliver instrueret i øvelser tilpasset dit barns alder og udvikling. Der vil for hvert hold være sat en time af, hvor der vil være en pause undervejs, og der vil her være mulighed for at baby kan få lidt at spise eller man lige kan trække sig hen i et hjørne og få lidt ro på, alt efter babys behov.

Du kan ankomme i god tid og gøre klar i ro og mag. Det er såmænd også ok at komme for sent. Bagefter er du velkommen til at blive lidt og ”fodre af”. Rigtig god måde også at være sammen på som mødregruppe. 

Jeg har over 20 års erfaring med undervisning af børn og unge, hvorfor jeg tilpasser dagens lektion til, hvordan stemningen på holdet er lige den dag, da babyens dagsorden ikke altid stemmer overens med min dagsorden.​

Der vil løbende oprettes babymotorikhold. Kontakt mig via mail info@kropogsind-kiropraktor.dk for forespørgsel. Hvert hold kører over 6 uger til 600,-.

Der ydes ikke kompensation, hvis man skulle være forhindret en af gangene. Hvis det er blevet skønnet nødvendigt for baby’s udvikling at deltage på babymotorikhold, kan der gives tilskud fra Danmark, i så fald vil prisen for holdet være 606,45 kr og så får man 175,- refunderet af Danmark, dvs. i alt 431,45 kr for 6 x deltagelse på babymotorikhold.

Der startes hold ved minimum 4 deltagende babyer, og tilmelding er bindende med mindre der er en rimelig begrundelse for manglende deltagelse. Der vil være max. 8 deltagende babyer på holdet, så jeg kan nå at komme rundt til jer hver især.​​

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​