OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Kiropraktor i Odense -hvad er kiropraktik?

En kiropraktor har en 5-årig universitetsuddannelse i diagnostik, vurdering og behandling af lidelser og smerter i muskler og led. Der kan her være tale om:

Resten af 2021 har jeg desværre lukket for nye kiropraktiske patienter i klinikken, beklager de gener det må give.

 • Rygsmerter
 • Hold i lænden eller nakken
 • Hovedpine
 • Smerter i skulder
 • Smerter i albue
 • Smerter i håndled og hånd
 • Smerter i bækken
 • Smerter i hofte
 • Smerter i lyske
 • Smerter i knæ
 • Smerter i ankelled og fødder
 • Udstrålende smerter til arme eller ben
 • Diskusprolaps i lænd eller nakke
 • Spinalstenose

Behandlingen af smerter i muskler og led, f.eks. ved ondt i lænden eller ondt i nakken, kan sammensættes af forskellige behandlingsmetoder i form af f.eks. led manipulation, led mobilisering, bløddelsbehandling af muskler i form af triggerpunktsbehandling, massage, nålebehandling af triggerpunkter i muskler, øvelser og vejledning.

Behandling og vejledning ved diskusprolaps i lænden eller diskusprolaps i nakken tilpasses den enkeltes behov, alt efter symptombillede. Som kiropraktor i Odense kan jeg tilbyde behandling af smerter fra alle kroppens led og muskler, f.eks. knæsmerter, albuesmerter og lignende.​​

Du kan under linket fra sundhed.dk læse yderligere hvad en kiropraktor kan hjælpe med:

https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/sygdomme/behandling/kiropraktik-hvad-er-det/

Det der adskiller mig fra andre kiropraktorer, er min evner til at se hele mennesket og problemet i helhed, selvfølgelig kun hvis det er relevant for det videre forløb for den enkelte. Når smerteproblematikkerne i dagligdagen ikke er simple, men er mere komplekse eller langvarige, italesætter jeg min vurdering af problemet og kan via samtale og vejledning få den enkelte patient til at få en større forståelse af problemet.

Hvis man ikke forstår sit problem er det i min opfattelse umuligt selv at tage ansvar for sit problem og ændre ens tilgang og håndtering af smerterne. Jeg ved endvidere at følelsesmæssige ubalancer kan spille ind på ens fysiske tilstand. Dette er årsagen til at jeg har taget en uddannelse i alternativ behandling i form af Reiki Healing. Læs mere om det under punktet Reiki Healing.​

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​