OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

​Hold i ryggen og nakken behandles

​Har du kraftige og konstante smerter fra din lænd eller nakke, så kan det være, at du har fået hold i ryggen eller nakken, også kaldet et hekseskud, det vil sige akutte smerter. I så fald kan jeg tilbyde dig en effektiv behandling, så du igen kan blive smertefri og få en optimal bevægelighed. 

​Her i hos Krop og Sind vil i møde mig, Lone Siegismund. Jeg er kiropraktor, og jeg er ekspert i ryggen. Jeg har derfor både stor erfaring med behandling af:

  • ​Hold i ryggen
  • ​Hold i nakken
  • ​Låsning i nakken
  • ​Låsning i lænden
  • ​Smerter i lænden
  • ​Smerter i ryggen.

Et hekseskud kan være så voldsomt, at det kan give fornemmelse af udstrålende smerter til ben eller arme, men er ikke ledsaget af føleforstyrrelser eller kraftnedsættelser til ben eller arme.

Behandlingen foregår i min klinik, som er beliggende i Odense, og på grund af den centrale beliggenhed har jeg både patienter fra lokalområdet, Søndersø, Otterup og omegn samt resten af landet. 

Hvorfor får man hold i ryggen?

Det er heldigvis meget normalt, at opleve episoder med hold i ryggen eller hold i nakken i løbet af ens levetid. Inden for de sidste 14 dage har næsten 500.000 dansker oplevet nytilkomne smerter til rygsøjlen. Langt de fleste gange er det en pinefuld, men oftest ufarlig episode. Jeg oplever, at mange ikke engang kan beskrive, hvad der præcist udløste det, men at det bare kom af sig selv.

Årsagen til et hold i ryggen eller nakken er ikke fundet endnu, men de mest sandsynlige forklaringer på smerterne er:

  • at der i et af de små led i rygsøjlen er kommet noget af leddet i klemme - det kan være et lille stykke af de sener, der sidder helt tæt på de små led i ryggen, og som kaldes ledkapslen, eller det kan være et lille stykke brusk, der findes inde i leddet.
  • at der er opstået krampelignende spændinger i musklerne omkring leddene, og det mærkes som smerte.

Mange patienter oplever selv, at smerterne og den nedsatte bevægelighed blev udløst i forbindelse med, at de har været stillesiddende i lang tid, eller at de har foretaget et forkert løft. Hold i ryggen kan også skyldes, at man har en nerve i klemme. 

Jeg sørger for en dybdegående behandling​

Det vigtigste er, at du får bestilt en tid, så jeg kan lave en grundig undersøgelse af dig og få stillet den rigtige diagnose. Herefter kan jeg med min behandling afhjælpe noget af bevægeindskrænkningen og lindre nogle af smerterne ved at løsne både muskler og led.

Du bliver selvfølgelig rådgivet og vejledt grundigt i, hvordan du skal håndtere denne smerteepisode. På trods af smerterne er det vigtigt, at man forsøger at holde sig i gang og bevæger sig så naturligt som overhovedet muligt, da man ellers får spændinger alle mulige andre steder i kroppen, som efterfølgende kan give én problemer.

De fleste, der får ondt i ryggen eller nakken, oplever en markant bedring inden for de første uger, men det er ikke usædvanligt at have lettere gener fra ryggen gennem nogle måneder.

Jeg tilbyder bl.a. også ​behandling af hovedpine, reiki healing og behandling af bækkenløsning for gravide.

Jeg sætter altid god tid af til mine patienter, så du netop kan få en mere grundig og dybdegående behandling. Ønsker du at booke en tid hos mig, så er du velkommen til at kontakte mig

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​