OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

Mit navn er Lone Siegismund, født 1981, bosat i Odense siden 2003. Gift og mor til 2 drenge.

​Jeg blev færdiguddannet som kiropraktor juni 2009 fra Syddansk Universitet i Odense, og arbejdede de første par år i privatklinik. Herefter startede jeg som kiropraktor på Rygcenter Syddanmark på Middelfart Sygehus, hvor jeg var ansat i 5 år, hvor jeg arbejdede med at udrede, diagnosticere, vurdere rygpatienter i Region Syddanmark, som ofte enten var meget akutte eller ikke har kunnet få den fornødne hjælp hos enten egen læge, fysioterapeut, kiropraktor eller hos anden behandler i deres lokalområde. Jeg har her fået stor erfaring og mange kompetencer indenfor både akutte og langvarige rygproblemer, hvor der også dagligt var fokus på det tværfaglige samarbejde, f.eks. til læge, fysioterapeut, rygkirug eller røntgen afdelinger.

Jeg havde efter 5 år behov for at vende tilbage til at kunne hjælpe mine patienter mere direkte ved selv at have ansvaret for den enkeltes behandlingsforløb, hvorfor jeg vendte tilbage til arbejdet i privat klinik. Jeg har her taget en efteruddannelse i undersøgelse og behandling af spædbørn, småbørn og skolebørn, hvilket har været mit store fokusområde de seneste par år. Jeg har med stor succes haft oprettet babymotorikhold med fokus på den sansemotoriske tilgang til den motoriske udvikling.

Jeg er tilknyttet Syddansk Universitet Odense som ekstern lektor for kirpraktorstuderende, hvorfor klinikken i perioder har ændrede åbningstider, når jeg skal undervise dem.

I min verden kan man hos mennesker, der har smerter eller nedsat funktionsniveau i dagligdagen, ikke skille krop og sind fra hinanden. Det hele hænger sammen, hvorfor jeg i min tilgang til mine patienter altid ser hele mennesket og ikke kun lokalisationen af smerterne. Hvilket også er årsagen til at jeg i min egen klinik ønsker at kombinere min høje faglige viden med den mere alternative og helhedsorienterede tilgang til mennesket.

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​