KLINIKKEN

Hvem er jeg og hvad er min baggrund?

 

Mit navn er Lone Siegismund, født 1981, bosat i Odense siden 2003. Gift og mor til 2 drenge.

Jeg blev færdiguddannet som kiropraktor juni 2009 fra Syddansk Universitet i Odense, og arbejdede de første par år i privatklinik. Herefter startede jeg som kiropraktor på Rygcenter Syddanmark på Middelfart Sygehus, hvor jeg var ansat i 5 år, hvor jeg arbejdede med at udrede, diagnosticere, vurdere rygpatienter i Region Syddanmark, som ofte enten var meget akutte eller ikke har kunnet få den fornødne hjælp hos enten egen læge, fysioterapeut, kiropraktor eller hos anden behandler i deres lokalområde. Jeg har her fået stor erfaring og mange kompetencer indenfor både akutte og langvarige rygproblemer, hvor der også dagligt var fokus på det tværfaglige samarbejde, f.eks. til læge, fysioterapeut, rygkirug eller røntgen afdelinger. 

Jeg havde efter 5 år behov for at vende tilbage til at kunne hjælpe mine patienter mere direkte ved selv at have ansvaret for den enkeltes behandlingsforløb, hvorfor jeg vendte tilbage til arbejdet i privat klinik. Jeg har her taget en efteruddannelse i undersøgelse og behandling af spædbørn, småbørn og skolebørn, hvilket har været mit store fokusområde de seneste par år. Jeg har med stor succes haft oprettet babymotorikhold med fokus på den sansemotoriske tilgang til den motoriske udvikling.

Jeg er tilknyttet Syddansk Universitet Odense som ekstern lektor for kirpraktorstuderende, hvorfor klinikken i perioder har ændrede åbningstider, når jeg skal undervise dem.

I min verden kan man hos mennesker, der har smerter eller nedsat funktionsniveau i dagligdagen, ikke skille krop og sind fra hinanden. Det hele hænger sammen, hvorfor jeg i min tilgang til mine patienter altid ser hele mennesket og ikke kun lokalisationen af smerterne. Hvilket også er årsagen til at jeg i min egen klinik ønsker at kombinere min høje faglige viden med den mere alternative og helhedsorienterede tilgang til mennesket.

Ifm. dit besøg

Min klinik ligger i Behandlercentrum, Thorslundsvej 2B, lokale 10, 5000 Odense C. Der er gratis parkering udenfor døren. Mit kliniklokale ligger i stueplan. Gå igennem receptionen og ned ad gangen, hvor der ligger et andet venteværelse. Tag plads her og jeg kalder dig ind, så snart det bliver din tur. Jeg bestræber mig på, at overholde de aftalte tider, men kan ikke garantere at du bliver kaldt ind præcis på klokkeslættet. Du behøver ikke medbringe lagen eller håndklæde til konsultationerne.  Da jeg ikke har en sekretær ansat, og selv skal sørge for at tage mod betaling og give nye tider, vil jeg foretrække afregning med kortbetaling eller via MobilePay. Hvis du ikke bestiller ny tid den dag du er i klinikken, kan du gøre det via online booking her på siden. Jeg sørger for at indberette elektronisk til sygeforsikring ”danmark”.

Jeg kan ikke tage nogen i behandling uden at føre journal. Ved det første besøg skal der udfyldes en samtykkeerklæring, hvorved der gives tilladelse til journalføring og opbevaring af personfølsomme oplysninger. Reglerne for journalføring samt regler for indsigt og indsigelse og muligheden for at trække sit samtykke tilbage er reguleret via Persondataloven.

Brug for en tid?

Ring eller bestil en tid online.

Anmeldelser

Dette siger mine kunder om mig!

“Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.”

Mikala Brun Hansen

“Vil give de bedste anbefalinger til Lone. Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med og behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig, og det gav stof til eftertanke.”

Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold – og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.
Kun de varmeste anbefalinger herfra!”

Anja Hoffmann Holst

“Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik – jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring.”

Suzette Nielsen

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske. Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.

Kira Rasmussen