OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Priser og tilskud

En forundersøgelse koster mellem ca. 370-611 kr. alt efter hvor lang tid siden du har været i klinikken eller er ny patient i klinikken. 

Prisen på en opfølgende konsultation kan være forskellig fra gang til gang, da den afhænger af hvor mange regioner der behandles, og om jeg vurderer der er behov for f.eks. massage eller øvelsesvejledning oveni den vanlige behandling for at opnå det bedste resultat.

Prisen kan derfor oftest ligge mellem ca. 320-442 kr. Hvis der er behov for at sætte 30 minutter af for at kunne give en grundig behandling koster konsultationen ca. 442 kr. I enkelte tilfælde kan en opfølgende konsultation, hvis der ikke er meget der trænger til at blive behandlet, koste ca. 199,- kr. Pris på healing ligger på 615 kr. For mere udførlig beskrivelse af priser se prislisten.

Rettidigt afbud gives senest 24 timer inden aftalt tid. Hvis der ikke foreligger nogen rimelig grund for for sent afbud, tages der betaling som ved en udeblivelse, se pris nedenunder.​

Tilskud fra ”Danmark”​​​

Som medlem af Sygeforsikringen “Danmark”, får du tilskud til kiropraktorbehandling. Jeg har mulighed for direkte, elektronisk indberetning, så du ikke skal stå for at indsende dine regninger for at få tilskuddet refunderet. Medlemmer får ca. 30% af egenbetalingen dækket. Se herunder for mere information.​​

Sundhedsforsikring​

Der findes efterhånden mange forsikringsselskaber der tilbyder forsikringer, samt sundhedsordninger til firmaer og private, så kunden kan komme hurtigt i udredning og behandling.

De fleste sundhedsordninger har et samarbejde med et direkte netværk af klinikker. Men selvom min klinik ikke indgår i deres direkte netværk, kan du sagtens bruge din sundhedsforsikring hos mig!

Du skal kontakte din sundhedsforsikring og aftale med dem, at du må gøre brug af din forsikring hos mig, inden du booker tid hos mig. Ved tidsbestilling skal der oplyses, at der er tale om en sundhedsforsikring, og jeg skal have bevillingen tilsendt. Når jeg har bevillingen kan jeg afregne direkte med forsikringen, ellers skal du selv hæfte for beløbet.

Det er dit ansvar at sikre at forløbet hos mig er godkendt hos forsikringen, ellers hæfter du selv for beløbet. Nogle forsikringer kræver at du har været forbi din læge enten for at få en lægelig stillet diagnose eller en henvisning. Det er vigtigt at du overholder dette, hvis du vil have dækning for din behandling.

​Honorarer og tilskud pr. 1. april 2021

Landsoverenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn​. Priserne reguleres halvårligt af Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Der gives tilskud ved medlemskab af Sygeforsikring ”Danmark”.

Forundersøgelse af patient, der ikke har været i klinikken tidligere/eller hvor der er gået mere end 3 år siden sidste behandling:

611,83 kr.​

Forundersøgelse af patient, der har været i klinikken inden for de sidste 1-3 år:

490,54 kr.

Forundersøgelse af patient, der har været i klinikken inden for de seneste 12 måneder, herunder forundersøgelse af nyt problem hos en patient, der er i aktuel behandling:

370,29 kr.

Afgrænset opfølgende konsultation:

198,97 kr.

Almindelig opfølgende konsultation:

320,24 kr.

Udvidet opfølgende konsultation:

442,62 kr.

Udeblivelse § 21, stk. 2. Kan benyttes ved manglende rettidigt afbud uden rimelig grund. Forundersøgelse: 364,77 kr. Opfølgende konsultation: 243,18 kr.

Healing børn u. 12 år, varighed ca. 35 minutter

305 kr.

Healing, varighed ca. 45 minutter

610 kr.

Samtale/vejledning, varighed ca. 45-60 minutter

610 kr.

Babymotorikhold forløb over 6 uger, hvis ikke medlem af Danmark

600 kr.

Babymotorikhold forløb over 6 uger, hvis ikke medlem af Danmark

600 kr.

Kombination af kiropraktisk behandling efterfulgt af kortere healingssession, varighed ca. 60 minutter

615 kr.

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​