Priser

En forundersøgelse koster mellem ca. 370-611 kr. alt efter hvor lang tid siden du har været i klinikken eller er ny patient i klinikken. Prisen på en opfølgende konsultation kan være forskellig fra gang til gang, da den afhænger af hvor mange regioner der behandles, og om jeg vurderer der er behov for f.eks. massage eller øvelsesvejledning oveni den vanlige behandling for at opnå det bedste resultat. Prisen kan derfor oftest ligge mellem ca. 320-442 kr. Hvis der er behov for at sætte 30 minutter af for at kunne give en grundig behandling koster konsultationen ca. 442 kr. I enkelte tilfælde kan en opfølgende konsultation, hvis der ikke er meget der trænger til at blive behandlet, koste ca. 199,- kr. Pris på healing ligger på 615 kr. For mere udførlig beskrivelse af priser se prislisten.

Rettidigt afbud gives senest 24 timer inden aftalt tid. Hvis der ikke foreligger nogen rimelig grund for for sent afbud, tages der betaling som ved en udeblivelse, se pris nedenunder.

Honorarer og tilskud pr. 1. april 2021 Landsoverenskomst mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Forundersøgelse af patient, der ikke har været i klinikken tidligere/eller hvor der er gået mere end 3 år siden sidste behandling:     611,83 kr.
Forundersøgelse af patient, der har været i klinikken inden for de sidste 1-3 år: 490,54 kr.
Forundersøgelse af patient, der har været i klinikken inden for de seneste 12 måneder,
herunder forundersøgelse af nyt problem hos en patient, der er i aktuel behandling:
370,29 kr
Afgrænset opfølgende konsultation: 198,97 kr.
Almindelig opfølgende konsultation: 320,24 kr.
Udvidet opfølgende konsultation: 442,62 kr.

Priserne reguleres halvårligt af Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
Der gives tilskud ved medlemskab af Sygeforsikring ”danmark”.

Udeblivelse § 21, stk. 2. Kan benyttes ved manglende rettidigt afbud uden rimelig grund.

Forundersøgelse: 364,77 kr.
Opfølgende konsultation: 243,18 kr.

Healing børn u. 12 år, varighed ca. 35 minutter 305 kr.
Healing, varighed ca. 45 minutter 610 kr.
Samtale/vejledning, varighed ca. 45-60 minutter 610 kr.
Babymotorikhold forløb over 6 uger, hvis ikke medlem af Danmark 600 kr.
Kombination af kiropraktisk behandling efterfulgt af kortere healingssession, varighed ca. 60 minutter 615 kr.

Tilskud fra ”Danmark”

Som medlem af Sygeforsikringen “Danmark”, får du tilskud til kiropraktorbehandling. Jeg har mulighed for direkte, elektronisk indberetning, så du ikke skal stå for at indsende dine regninger for at få tilskuddet refunderet. Medlemmer får ca. 30% af egenbetalingen dækket. Se herunder for mere information.

 Se Tilskud

Sundhedsforsikring

Der findes efterhånden mange forsikringsselskaber der tilbyder forsikringer, samt sundhedsordninger til firmaer og private, så kunden kan komme hurtigt i udredning og behandling. De fleste sundhedsordninger har et samarbejde med et direkte netværk af klinikker. Men selvom min klinik ikke indgår i deres direkte netværk, kan du sagtens bruge din sundhedsforsikring hos mig! Du skal kontakte din sundhedsforsikring og aftale med dem, at du må gøre brug af din forsikring hos mig, inden du booker tid hos mig. Ved tidsbestilling skal der oplyses, at der er tale om en sundhedsforsikring, og jeg skal have bevillingen tilsendt. Når jeg har bevillingen kan jeg afregne direkte med forsikringen, ellers skal du selv hæfte for beløbet. Det er dit ansvar at sikre at forløbet hos mig er godkendt hos forsikringen, ellers hæfter du selv for beløbet. Nogle forsikringer kræver at du har været forbi din læge enten for at få en lægelig stillet diagnose eller en henvisning. Det er vigtigt at du overholder dette, hvis du vil have dækning for din behandling.