OBS: Klinikken er lukket på ubestemt tid

Da jeg desværre skal sygemeldes på ubestemt tid, holder klinikken lukket.
Hold øje med min Facebook side, hvor jeg løbende vil lave opdateringer.

Reiki Healing tilbydes af uddannet behandler

Jeg blev uddannet Reiki Healer af 2. grad i efteråret 2017, og jeg har nu et stort ønske om at kombinere min sundhedsfaglige tilgang med en mere holistisk vinkel.

Der findes mange forskellige healingteknikker, hvoraf Reiki Healing er en af dem. Denne healingteknik tilbyder jeg her hos Krop og Sind i Odense, og jeg har mange patienter fra både Otterup, Søndersø og omegn samt fra resten af landet.

Hvad er Reiki Healing?

Ordet Reiki er japansk og kan oversættes til Universel Livsenergi. Reiki Healing kan anvendes til fysiske, følelsesmæssige og mentale problemstillinger. Healing sker, når der formidles en energi, en vibration ind i klientens celler, følelser og tanker, som derved påvirkes. Hvis der har været en ubalance, vil dette “ skub” vække de indbyggede evner til at helbrede sig selv.

Hvordan foregår behandlingen?

Reiki Healing foregår med patienten liggende påklædt på en briks og vil vare 30-60 minutter. Jeg vil placere mine hænder forskellige steder på kroppen, og hvordan healingen opleves kan variere meget.

Der er ingen rigtig eller forkert måde at opleve en Reiki-behandling på. Oplevelsen er meget individuel og aldrig den samme fra gang til gang. Nogle mennesker kan føle varme, kulde eller snurren, når hænderne hviler på kroppen. For nogle kan en Reiki Healing fremkalde billeder og fornemmelser – lidt som at drømme. Man kan også opleve kropslige reaktioner som latter, gråd eller andre sensationer, men det er slet ikke sikkert, at det sker for dig.

Healing kan ikke erstatte din medicin, men den kan være et rigtig godt supplement til medicinsk behandling samt optimere din evne til selvheling og balance.

Reiki Healing til børn

Der er desværre rigtig mange børn der oplever uro, mistrivsel, negative følelser og tanker i dagligdagen, og her kan Reiki Healing være et rigtig godt værktøj for at afbalancere dem og give dem mere ro til at klare dagligdagens udfordringer.

Især særligt sensitive børn har jeg meget god erfaring med at hjælpe via healing. Det giver dem en indre ro, større glæde, bedre nattesøvn, færre konflikter og mere overskud i hverdagen. Jeg hjælper dem til at forstå dem selv bedre og give dem en større indsigt i dem selv. 

Dette gør jeg på baggrund af at jeg selv er et særligt sensitivt menneske der på egen krop altid har mærket, hvordan en for andre almindelig dagligdag kan ”larme” utrolig meget i ens eget system og dræne én for energi. Jeg er endvidere mor til et særligt sensitivt barn, og jeg kender dermed også de udfordringer vi som forældre kan stå med. Jeg kan også her hjælpe og guide ud fra mine egne erfaringer.

Kontakt mig i dag og hør mere

Jeg oplever, at mange af mine patienter kan have god gavn af at kombinere den kiropraktiske behandling af gener til bevægeapparatet med healing, som skaber mere ro og overskud.

Søger du en uddannet behandler, og ønsker du at bestille tid til Reiki Healing hos mig? Så kontakt mig gerne allerede i dag.​

Lone er fantastisk – har sjældent mødt et menneske der er SÅ forstående og empatisk! 


Når Lone behandler mine børn giver hun sig god tid og forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det. Jeg går gerne fast ved Lone, da jeg er SÅ tryg ved hende og hendes måde at behandle på.


Mikala Brun Hansen

Vil give de bedste anbefalinger til Lone


Efter 2 år med smerter i ryg og andre behandlingsformer afprøvet, var der hjælp at få hos Lone med behandling og ikke mindst med samtale og forståelse for at finde årsagen til smerterne. Det var en øjenåbner for mig og det gav stof til eftertanke


Majbrit Jørgensen

Virkelig dygtig og kompetent kiropraktor! Har deltaget på babymotorikhold


– og fået virkelig mange gode øvelser, tips og tricks, og ellers en masse viden og info om lige netop det stadie mit barn er på. Lone er helt nede på jorden, og dygtig til at tilpasse aktiviteter/øvelser/råd efter hvilke børn der er med.

Kun de varmeste anbefalinger herfra!


Anja Hoffmann Holst

Dygtig med høj faglighed, empati og ser, møder og behandler det hele menneske.


Både kroppen, psyken og sjælen er der fokus på. Positiv, varm, imødekommende og ærlighed beskriver den behandler man møder.


Kira Rasmussen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Lone tager helheden under behandling og ikke kun kiropraktik


– jeg har været RIGTIG mange andre steder, men kun Lone knækkede koden på min udfordring


Suzette Nielsen

Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter.


Det er helt vildt hvilken ro, der er kommet på vores datter, vi har fået et helt andet barn, hun er glad og går og synger. Der er meget mere ro og vi kan snakke om tingene uden at hun bliver sur og gal, det er helt fantastisk.


Heidi M.

Har du brug for en tid?​​

Du ​er velkommen til at kontakte mig via. formularen hvis du ønsker at booke en tid. Du kan også booke tid via online bestilling. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Krop Og Sind V/ Kiropraktor Lone Siegismund

CVR: 40458638

Rugårdsvej 46D, 5000 Odense C

- Klik her for rutevejledning

Find vej

Åbningstider

Mandag

09.00 - 17.00

Tirsdag

08.30 - 13.00

Onsdag

08.30 - 16.00

Torsdag

16.00 - 20.00

Fredag

08.00 - 14.30

Information vedr. åbningstider

Telefonen vil være åben i klinikkens åbningstider, dog vil jeg ikke kunne besvare dit opkald, når jeg sidder med en patient. Efterlad en besked, og jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt, eller skriv en mail eller for ny tid benyt dig af online booking.

I weekenden og helligdage er der mulighed for at kontakte Kiropraktorvagten på 70 20 36 42 mellem kl. 9-10. Vær opmærksom på at der bliver opkrævet et tillægsgebyr.​