BEHANDLINGER

Samtale/vejledning

Hvis vi sammen vurderer der er behov for det, er der som led i behandlingen mulighed for at sætte tid af til samtale/vejledning af den enkeltes problemstilling. Det kan f.eks. være at man har været igennem et længerevarende udredningsforløb for ens rygsmerter, men ikke helt har forstået hvad undersøgelserne har vist, eller hvad den egentlige konklusion var, hvor vi sammen kan gennemgå din sundhedsjournal og du kan få en forståelse for hvad problemet er. Viden er magt.

Der kan også være behov for en smertehånderingssamtale som led i behandling af dine smerter, hvor du får større forståelse for smertefysiologien og kompleksiteten i langvarige smerter, og disses påvirkning af ens følelsesmæssige tilstand og på dagligdagens funktioner. Hos nogen kan smerteproblematikken fylde så meget i dagligdagen, så de påvirker familiens daglige virke, hvorfor det selvfølgelig er tilladt at tage sin partner eller ægtefælle med, så denne også kan få en større forståelse for, hvad der påvirker ens partner eller ægtefælle.

Jeg har igennem mine forskellige kompetencer indenfor kommunikation mulighed for at stille ind på dig som person, hvilket kan være med til at gøre det synligt for dig, hvilke punkter i dit liv du måske skal reflektere over, som kan have indflydelse på din nuværende situation og den videre behandling af dit problem.

Brug for en tid?

Ring eller bestil en tid online.